::www.nuppi.fi   :: Historia   :: Kilpailut   :: Keilailulinkit   :: Yhteystiedot   :: Valokuvat
 

:: Juttuarkisto

Alkukilpailun lopputilanne 2019


-->

Seuraottelut 2019


Nupin joukkueelle SM-pronssia

16.04.2019 / Ape

Nupin nelimiesjoukkue Markus Sihvola, Ari Paananen, Karri Vilenius ja Anssi Pälvisalo saavutti SM-pronssia Kuopiossa keilatussa kilpailussa. Joukkuekeskiarvoksi muodostui 207 p/sarja. Kisassa pelattiin kuusi sarjaa amerikkalaisella pelitavalla. Nelimiesjoukkueita mukana oli kaikkiaan 175.

Lisäksi parikilpailussa Markus Sihvola ja Karri Vilenius sijoittuivat neljänneksi pelaten 212 pisteen keskiarvolla. Pareja mukana oli kaikkiaan 409. Lisäksi henkilökohtaiseen 36 keilaajan finaaliin pääsivät Nupin Juhani Lång, Markus Sihvola ja Ari Paananen. Parhaiten heistä pärjäsi Ari Paananen (11.) ja Markus Sihvola (14.) Voiton vei kokenut RäMen Seppo Eskolin.

Kilpailussa oli mukana kaikkiaan 970 keilaajaa.Nuppi menestyi paikallissarjassa 2017-2018

1.05.2018 / Mhy

KKL:n Liigan paikallissarjassa 2017-2018 Nuppi1 otti hienosti hopeaa ja Nuppi2 oli viides. Kuvassa Nuppi1:n finaalikokoonpano.

Jarmo Ahokkaan pallossa murskaavat tehot

21.01.2018 / Ape

Lahden Bay -keilaseuraa edustava Jarmo Ahokas löysi neljänteen sarjaan heittolinjan keilaradan reunimmaisilta rimoilta. Hän niittasi viimeiset sarjat yli 250 pisteen teholla. Finaalisarjassa Nupin Seppo Kämäräinen antoi hyvin vastusta neljän kaadon pötköllä, mutta Ahokas vastasi kymmenen kaadon loppujonolla. Finaali Ahokkaalle 268 - 191.

Kahdeskymmenes Jouni Kaikko memorial -kilpailu keräsi Kouvolaan nipun maan huippukeilaajia. Päästäkseen kuuden pelaajan shoot-out finaaliin piti keilata neljä sarjaa 233 pisteen keskiarvolla. Niko Oksanen, Jesse Ahokas, Krista Pöllänen, Santtu Tahvanainen ja Teemu Asplund eivät saaneet ihan parastaan irti koneesta.

Pudotuspelin ensimmäisessä vaiheessa laulukuoroon lähtivät Lahden Jesse Launia (159) ja AS:n Mika Oksanen (214) Ahokkaan heittäessä 267 pistettä. Sitten tarjottimelle tulivat Mainarien Joonas Jehkinen ja Ponnen Jyrki Vainio. Kumpikin taisteli hyvin loppuruutuihin saakka. Vainion tasareikä kahdeksanteen ruutuun romutti jatkotoiveet. Eikä Jehkinenkään saanut kaatopötköä päälle. Ahokas meni finaaliin 254 pisteen sarjalla.

Heti Nupin kisan jälkeen alkaakin seniorien SM-kilpailu, johon odotetaan noin 700 keilaajaa.

JKMB XX Finaalin tulokset

Jouni Kaikko Memorial Bowling XX kisan finaali pelattiin Sunnuntaina. Lopputulokset alla olevasta linkistä!

Finaalin tulokset (pdf) ...


JKMB XX alkukilpailu kilpailtu!

Keilaseura Nuppi ry perinteisen Jouni Kaikko Memorial Bowling kisan alkukilpailu on kilpailtu. Lopputlokset ja finaaliin päässeet löytyvät alla olevasta linkistä!

Alkukilpailun tulokset (pdf) ...

Nuppi toivottaa kaikki finalistit tervetulleiksi finaaliin Kouvolaan Sunnuntaina 21-01-2018 klo 12:00 alkaen.


Keilaseura Nupin juhlakisa

Keilaseura Nuppi ry perinteisen Jouni Kaikko Memorial Bowling kilpailun 20. kerran ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi juhlakisaamme Kouvolaan 14.12.2017 - 21.1.2018.

Alkukilpailun viimeinen kilpailuerä pelataan 19.01.2019 klo 12:00. Loppukilpailu puolestaan 21.01.2018.

Kilpailumme ajoittuu juuri sopivasti ennen Seniorien SM 2018 kisaa, joten seurojen senioreilla on samalla hyvä tilaisuus tulla tutustumaan SM-kisahalliin ja ratoihin.

Kilpailukutsu ja olosuhde ovat ladattavissa viereisistä linkeistä.

 

Seuraottelut:

30.12.2017:Tulokset..

04.01.2018:Tulokset..


Kisan aikana tehtyjä 300 -sarjoja:..

28.12.2017 Toni ja Mikko ...

04.01.2018 Krista

Lataa Kristan 300-sarja, tai katso koko video YouTubessa.

Viiden kaupungin naiset: Seuraottelu 21.01.2017 tuloksia...

Henkilökohtaiset ...

Joukkueet ...


Seuraottelun 16.01.2017 tuloksia...

Henkilökohtaiset ...

Joukkueet ...


Seuraottelun 07.01.2017 tuloksia...

Henkilökohtaiset ...

Joukkueet ...Isakowista Nupin kevätmestari

24.05.2016 / Ape

Kesäkaadot-kisan yhteydessä pelattiin myös Nupin kevätmestaruudesta. Kilpailu pelattiin virallisilla tasoituksilla. Mikko Isakow ja Aapo Lehtinen kävivät tiukan kisan voitosta. Mikko voitti 24 pisteellä ja hyvällä tuloksella 1388 kuuteen sarjaan. Huonosti aloittanut Markus Sihvola nousi kolmanneksi 1324 pisteellä. Pekka Miettinen pelasi hienosti 1309 tuloksella neljänneksi. Kari Korte oli viides 1257. Karkeloissa oli yhteensä 11 nuppilaista.


Nuppi porskuttaa

20.05.2016 / Ape

Nupin kausi 2015/16 oli menestyksellinen. Parhaiten menestyi Nupin veteraanit. SM-sarjassa saatiin pronssia. Kahtena edellisenä kautena oltiin neljänsiä muutaman pinnan päässä mitaleista. Joukkueen rungon muodostivat Mikko Isakow, Aapo Lehtinen ja Markus Sihvola. Tason leveydestä kertoo, että joukkueessa pelasi kaikkiaan seitsemän eri pelaajaa. Kouvolan liiton veteraanimestaruuden voitti Seppo Leskinen. Liiton kisoista tuli paljona mitaleja eri sarjoissa.Seniorit säilyi ykkössarjassa. Paikallisliigassa I-joukkue oli toinen heti All Starsin jälkeen. II-joukkue puolestaan nousi ensi kaudeksi liigaan. Kouvolassa pelatussa avoimessa trio-kilpailussa voiton vei Nupin joukkue Korte, Leskinen ja Pälvisalo. XVIII Jouni Kaikko memorial-kilpailu onnistui hyvin. Nupilla menee siis hyvin. Vain juniorit puuttuu.

 

Nupin kaudessa paljon hyvää

15.05.2014 / Ape

Kaudella 2013/2014 Nuppi sijoittui veteraanien SM-sarjassa neljänneksi. Pronssimitalit jäivät vaivaisen kymmenen pisteen päähän. Tähän sarjaan seuralla on pelaajamateriaalia kohtuullisen hyvin. Kouvolan paikallisliigassa tuli mestaruus monen laihan vuoden jälkeen. All Starsin voittaminen ei ole helppoa, kun materiaalien laajuutta verrataan. Eikä muitakaan seuroja voi väheksyä. Veteraanien SM-kisoissa Imatralla Markus Sihvola sijoittui seitsemänneksi. Seuran erikoiskilpailu XVI Jouni Kaikko Memorial onnistui kilpailullisesti ja taloudellisesti hyvin. Se osoitti tarpeellisuutensa Kouvolan kilpailukalenterissa. Miinuspuolelle on kirjattava seniorien putoaminen SM-sarjasta. Sarjapaikka oli varmistettu neljänä edellisenä vuotena karsintojen kautta. Tänä vuonna Nupin pelaajamateriaalin niukkuus ei enää riittänyt. Ko. sarjassa kilpailullinen taso nousee kovaa vauhtia. Sama pätee veteraanisarjoihinkin.

 

Hytönen pelasi golfmestariksi

15.09.2013 / Ape

Vuoden 2013 Nuppi Masters pelattiin Niskaportin kentällä Iitissä. Vahvan takaysin pelannut Martti Hytönen oli lyönnin verran kakkoseksi sijoittunutta Jukka Sileniä parempi. Nuppilaiset saivat nauttia kauniista säästä ja hyvistä olosuhteista. Mukana oli kahdeksan pelaajaa. Lähes jokainen nuppilainen harrastaa myös golfia. Lyöntinsä kadottanut Ari Paananen sai yhden onnistuneen lyönnin, mutta se osui oikeaan paikkaan. Pisin draivi kisattiin väylällä 18. Arin 235 metriä pitkä lyönti putosi keskelle väylää. Lähimmäksi lippua osui Jukka Silen väylällä 11.Jukka keräsi myös eniten bogeypisteitä (30).

 

Nupin seniorit ensi vuonnakin SM-sarjassa

14.04.2013 / Ape

Nupin senioreille on näköjään tullut tavaksi selvittää sarjapaikka karsintojen kautta. Nyt oli jo neljäs kerta peräkkäin. Sarjan aikana oli vaikeuksia saada parasta joukkuetta jalkeille. Oli työ- sekä matkaesteitä. Tosiasia on, että seniorien SM-sarjan taso nousee vuosi vuodelta. Onneksi viisikko Tapani Mikkonen, Aapo Lehtinen, Markus Sihvola , Seppo Kämäräinen ja Mikko Isakow klaarasivat karsinnat sijoittuen toiseksi GB:n nimivahvan joukkueen jälkeen. Pietarsaaren FoBK säilytti myös paikkansa SM -sarjassa. Toivottavasti ensi kaudella kulkee sarjassa siihen malliin, että karsintaputki katkeaa.

 

Nupin veteraanit neljäntenä

07.03.2013 / Ape

Nupin veteraanit sijoittuivat neljänneksi ensimmäisellä mestaruussarjakaudellaan. Kokonaisuutena tulos on hyvä. Parempaankin eli mitaliin oli mahdollisuudet. Eroa jäi lopulta 159 pistettä. Mitalipeleissä etenkin alku oli vaikea. Joukkuekeskiarvoksi tuli lopulta 598, kun se runkosarjassa oli 631, mikä olisikin riittänyt pronssiin. Kaikki ei mene kuitenkaan aina kuin Strömsöössä. Joukkueessa keilasivat kauden aikana Mikko Isakow, Aapo Lehtinen, Markus Sihvola, Martti Skyttä ja Anssi Pälvisalo.

 

Nupin finaali 2012 oli tasokas ja tasainen

22.12.2012 / Ape

Heikki Laitinen vei jännitysnäytelmän

Nupin perinteinen Jouni Kaikko Memorial pelattiin XV kerran. Keilaajia kävi pääkaupunkiseudulta, Kymenlaaksosta, Savosta ja Etelä-Karjalasta. Finaalin pudotuspeleissä Heikki Laitisen käsittelyyn joutui ensin moninkertainen Nupin kisan voittaja Mika Oksanen 238 . 210. Anssi Sipposta vastaan Laitinen oli paljon tiukemmassa paikassa. Sipponen joutui kuitenkin taipumaan 266 . 247. Finaalissa vastakkainen olivat sitten illan komeetat Teemu Asplund ja Laitinen.  Kumpikin mätti yhdeksän kaatoa ja sarja päättyi tasan 255 . 255. Jouduttiin uusintaan, jossa 9-10 ruudut oli pelattava niin pitkään kunnes voittaja löytyy. Peli ratkesi ensimmäisellä uusinnalla 38 . 36 Laitisen eduksi. Voittaja kuittasi myös erikoispalkintona olleen avec VIP paketin ensi kesän Kymi GP ravikilpailuihin. Näitä ei ole aina jaossa keilakilpailuissa.

 

Nupin seniorit jatkaa SM-sarjassa

17.04.2012 / Ape

Kolmatta kertaa peräkkäin Nupin seniorit selvittivät SM -sarjan pudotuspelit. Näin ollen syksyllä alkavalla kaudella Nuppi on Suomessa neljäs seura, jonka seniorit ja veteraanit pelaavat SM -sarjassa ensi kaudella. Muut ovat GF, GS ja TKK. Onhan tämä kova juttu koko Kouvolankin keilailua ajatellen. All Stars nousi nyt myös ensi kertaa SM -sarjaan. Vastaavasti veteraanien SM -sarjassa pelaa Kouvolasta myös Misterit. Tästä voidaan olla Kouvolan keilailupiireissä rinta rottingilla, ainakin vähän. Nupin seniorien kaikki pelaajat Jyväskylässä olivat oivalla pelipäällä. Viisi peliä ja viisi voittoa. Joukkuekeskiarvoksi 204 pelaajaa kohti, kun se sarjapeleissä oli 14 pistettä vähemmän. Erinomainen suoritus. Joukkueessa pelasivat Mikko Isakow, Seppo Kämäräinen, Aapo Lehtinen, Tappi Mikkonen ja Markus Sihvola. Markus oli näin jälkikäteen ajatellen kauden ratkaisevin pelaaja. Ilman hänen panostaan Nuppi ei olisi selviytynyt karsintoihin.

 

Nupin seniorit taas karsintaan

28.03.2012 / Ape

Seniorien SM -sarjan kierros Tampereella oli todella jännittävä häntäpään osalta. Ennen viimeistä sarjaa kolme viimeistä joukkuetta, Nasta, Kiila ja Nuppi olivat 19 pisteen sisällä. Nuppi oli näistä viimeisenä. Kaikki kolme voittivat viimeisen pelinsä hyvillä tuloksilla. Nupin ankkurin Seppo Kämäräisen piti viimeisessä ruudussa tehdä kaato saadakseen tuplan ja välttääkseen Nupin suoralta putoamiselta. Seppo teki kaadon ja karsinnat odottavat kolmatta kertaa peräkkäin. Eroa pudonneeseen Hämeenlinnan Kiilaan tuli lopulta kuusi pistettä. Karsinnat pelataan 15.4 Jyväskylässä. Vastassa on mm. Kouvolan AS.Voidaan sanoa, että seniorien SM -sarjan taso on noussut ja nousee edelleen. Nupin koko kauden keskiarvo oli 760/190 pistettä per sarja. Sillä ei pärjää.Tampereella parasta peliä esitti Seppo Kämäräinen 218, 5 pisteen keskiarvolla. BCA:sta saatu farmipelaaja Markus Sihvola oli tärkeä vahvistus kahdella viimeisellä kierroksella. Tampereella Markus heitti 217,9 pisteen vauhdilla. Aapo Lehtinenkin onnistui pelaamalla 197,1 pisteen keskiarvolla.

 

Seniorit sinnittelee sarjapaikasta

05.02.2012 / Ape

Senioreiden SM-sarjan kolmas kierros pelattiin Oulussa. Ensimmäisenä päivänä Nupilla oli vaikeaa. Kuudesta pelistä tosin kolme voittoa, mutta sarjakeskiarvoksi jäi vaatimaton 697. Sunnuntaina peli kulki paljon paremmin. Viidestä pelistä tuli neljä voittoa joukkuekeskiarvolla 780. Sijoitus on nyt kymmenes. Eroa yhdeksäntenä olevaan OPS:ään, joka on siis ensimmäinen suoraan säilyjä, on 175 pistettä ennen viimeistä Tampereella pelattavaa kierrosta. BCA:sta farmipelaajaksi saatu Markus Sihvola suoriutui urakasta erinomaisesti pelaten 11 sarjaa keskiarvolla 189. Parhaassa iskussa oli Seppo Kämäräinen 191 pisteen tahdilla. Muut Oulussa pelanneet olivat Mikko Isakow, Aapo Lehtinen ja Tappi Mikkonen.

 

Nuppi nousi veteraanien SM-sarjaan

03.02.2012 / Ape

Nuppi pelaa ensi kaudella veteraanien ylimmällä sarjatasolla SM-sarjassa. Eroa toiseksi tulleeseen Lahden Falconsiin tuli lopulta vain 23 pistettä. Vaikka Nuppi johti sarjaa lähes koko kauden, oli ero ennen viimeistä sarjaa 20 pistettä hävittyään neljännen pelin juuri pahimmalle kiistakumppanilleen. Viimeisessä sarjassa molemmat hävisivät pelinsä. Falcons vain 15 pisteellä Kotkan Provikalle ja Nuppi reilusti JetSeille, joka oli kierroksen paras. Bonukset (30 pistettä) saadessaan Falcons olisi mennyt Nupin ohi. Kausi oli Nupin kolmas veteraanisarjoissa. Saavutusta voidaan pitää hyvänä. Joukkueessa keilasivat Mikko Isakow, Aapo Lehtinen, Anssi Pälvisalo, Martti Skyttä ja Kari Vanhala.

 

Nupin veteraanit tikissä

12.01.2012 / Ape

Veteraanien kolmannen kierroksen Nupin lohko pelattiin Riihimäen keilahallissa. Nuppi oli kierroksen toiseksi paras paikallisen Takun jälkeen. Voittoja tuli vain kaksi, mutta heikoin sarja oli 599 ja paras 701. Häviö tuli mm. sarjalla 680. Toisena oleva Lahden Falcons on ennen viimeistä Lappeenrannassa 2.2. pelattavaa kierrosta 86 pistettä jäljessä. Riihimäen TaKu on kolmantena 280 pistettä Nupista. Mikko Isakow (ka. 232), Kari Vanhala (211) ja Aapo Lehtinen (210) olivat loistavassa vireessä. Tilanne on herkullinen. Lohkon voittaja nousee suoraan ylimmälle sarjatasolle mestaruussarjaan.

 

Nupin veteraanit kärkeen

11.11.2011 / Ape

Nupin veteraanit keilasivat joukkueen sarjakärkeen Kouvolassa 10.11. pelatulla toisella sarjakierroksella. Joukkuekeskiarvoksi tuli 633,6/211,2 pistettä per sarja. Tämäkin kierros alkoi todella surkeasti. Ensimmäisessä pelissä tuli pataan Riihimäen Takulta 605 . 562. Sitten alkoi ilotulitus ja neljä voittoa sarjoilla 672, 680, 649 ja 605. Tästä on hyvä lähteä joulutauolle. Lahden Falcons on vain 48 pistettä perässä, mutta kolmantena oleva Taku jo 365. Sarjan voittaja pääsee suoraan mestaruussarjaan. Se onkin Nupin tavoitteena tällä kaudella. Joukkueessa pelasivat Anssi Pälvisalo, Aapo Lehtinen, Martti Skyttä ja Mikko Isakow tässä pelijärjestyksessä. Jäljellä on kaksi kierrosta. Seuraava kierros on Riihimäellä 12.1.2012.

 

Nupin veteraanit aloittivat kohtalaisesti

23.10.2011 / Ape

Nupin veteraanien taival ykkössarjassa alkoi neljällä voitolla. Häviö tuli vain avausottelussa Lahden Falconsille, joka pelasi kotihallissa. Nousua havitteleva Nupin joukkue sai pikku hiljaa juonesta kiinni. Pelien päätyttyä Nuppi on toisena 111 pistettä johdossa olevasta Falconsista. Veteraanien sarjassa joukkessa pelaa neljä keilaajaa. Kolmen parhaan tulos huomioidaan. Ikähyvitystä saa pisteen per ikävuosi. Voitosta hyvitetään vain 30 pistettä.

Nuppi pelasi 574 pisteen joukkuekeskiarvolla, mikä tekee sarjaa kohti 191 pistettä. Nupin joukkueessa heittivät Aapo Lehtinen, Martti Skyttä, Mikko Isakow ja Anssi Pälvisalo. Seuraava kierros pelataan Kouvolassa 10.11 Tapiolan keilahallissa.

 

Nupille kuusi voittoa senioreiden SM-sarjan avauksessa

03.10.2011 / Ape

Tapiolan keilahallissa 1. . 2.10. pelattu senioreiden SM .sarjan ensimmäinen kierros alkoi Nupin osalta erinomaisesti. Lauantain kuudesta pelistä tuli viisi voittoa. Moni peli kääntyi viimeisessä vuorossa voitoksi. Sunnuntai alkoi voitolla, mutta sitten kymppikeila jäi jököttämään turhan usein. Vastaavasti pari kolme peliä kääntyi viimeisessä ruudussa vastustajalle. Tuurikin tuntui olevan aina vika puolella. Kokonaisuuteen voi olla kuitenkin tyytyväinen, sillä Nuppi on kuudentena kahdentoista joukkueen sarjassa. Toinen kierros pelataan Raumalla 12. . 13.11.

Nuppi pelasi tasaisesti joukkuekeskiarvoksi 768. Aapo Lehtinen heitti 11/199,82, Mikko Isakow 11/199,64, Seppo Kämäräinen 11/193 ja Martti Skyttä 6/191,17. Tapiolan laminaattikelit eivät olleet kaikkien pelaajien mieleen. Parhaat osaavat kuitenkin sopeuttaa heittonsa kelien mukaan. Kotihallissaan heittänyt Patterin Pentti Kortemäki oli kierroksen paras pelaaja heittäen yli 219 pisteen keskiarvolla.

 

Jukka Silen seuran golfmestariksi

29.09.2011 / Ape

Jo perinteeksi muodostunut Nupin golfmestaruuskisa pelattiin Kouvolan Bogey .kentällä 29.9.2011. Iltahämärissä pelatun kisan voitti Jukka Silen kahden lyönnin erolla vasta golfuraansa aloittevaan Aapo Lehtiseen. Pronssia taituroi Anssi Pälvisalo kolme lyöntiä Aaposta. Viime vuoden mestari Mikko Isakow jätettiin tylysti neljänneksi. Ari Paananen ja Pekka Miettinen möhläsivät mahdollisuutensa parin väylän mentyä penkin alle.


Mikko Isakow keilasi Euroopan mestariksi

29.09.2011 / Ape

Nupin Mikko Isakow oli hurjassa iskussa 18. . 25.6.2011 Israelin Haifassa pelatuissa senioreiden Euroopan mestaruus kisoissa. Mikko voitti EM-kultaa mastersissa tuloksella 4981 eli voisi sanoa, että kisojen kuninkuusluokassa. Lisäksi Mikko sai pronssia singlessä ja miesten triossa Ronald Enblomin kanssa. Näitä saavutuksia moni vain unelmoi, mutta Mikon pitkäaikainen panostus keilailuun kantoi hedelmää näin hienolla tavalla. Mikko pelasi ikäryhmässä B, joka tarkoittaa 58 . 64 vuotiaat. Onnittelut Mikolle.

 

Nuppi säilyi seniorien SM-sarjassa

11.04.2011 / Ape

Nupin seniorit keilasivat Seinäjoen karsinnoissa hyvin voittaen kuuden seuran välisen mittelön. Kolme voittoa viidestä pelistä riitti täpärästi. Toiseksi tullut OPS jäi 36 ja kolmanneksi tullut Tampereen Nasta 37 pistettä. Kolme parasta pelaa ensi kaudella SM-sarjassa. Neljänneksi tullut GB jäi myös 37 pistettä, mutta sen kohtaloksi tuli jäädä ykkössarjaan. Kouvolan AS oli viides ja Lappeenrannan R-ABC kuudes. All Starsin SM-sarjaan nousu oli vain 23 pisteen päässä. Nupin joukkueessa pelasivat Tapani Mikkonen, Aapo Lehtinen, Seppo Kämäräinen ja Mikko Isakow. Joukkue pelasi 202 pisteen keskiarvolla. Parhaassa iskussa oli pitkin kautta hyvin keilannut Mikko Isakow 221 keskiarvolla. Seppo Kämäräiselle kirjattiin hienot 208 pisteen lukemat. Mutta tärkeintä oli, että koko joukkue onnistui.

Senioreilla sysimustaa Kupittaalla

14.03.2011 / Ape

Nupin seniorit putosivat SM-sarjan viimeisellä kierroksella viidenneltä sijalta karsijan paikalle. Kierros pelattiin 12.-13.3. Turun Kupittaan keilahallissa. Ensimmäisen päivän seitsemän peliä menivät kaikki vastustajille. Toisena päivänä sentään kaksi voittoa neljästä, mutta liian myöhään. Suoran säilyjän paikalle oli lopulta liki 900 pistettä rakoa, joten selittelyille ei jäänyt sijaa. Laminaatille oli vedetty pitkä öljy, mikä edellytti sopivan hidasta palloa, että se ”tarttuisi rataan”. Uusi keilapatteri ei helpottanut tilannetta. Taitavimmat osasivat kuitenkin sopeutua olosuhteisiin. Nupin joukkueesta Tapani Mikkonen, Aapo Lehtinen, Seppo Kämäräinen, Mikko Isakow ja Anssi Pälvisalo ei voi antaa puhtaita papereita kenellekään.

Karsinnat pelataan 9.4. Seinäjoella. Kuudesta joukkueesta kolme parasta pelaavat ensi kaudella SM-sarjassa. Kaksi joukkuetta tulee SM-sarjasta ja neljä lohkovoittajaa I-sarjasta. Joukkueet ovat Nuppi, R-ABC, Nasta, GB, AS ja OPS.

Nupin veteraanit nousivat ykkössarjaan

07.03.2011 / Ape

Veteraanien I-sarjan nousukarsinnat pelattiin Kuusankosken keilahallissa. Mukana oli kuusi joukkuetta, joista kolme parasta nousi ensi vuodeksi I-sarjaan eli toiseksi ylimmälle sarjatasolle. Nupin joukkue oli karsinnan paras. Toiseksi tullut Lappeenrannan Jetset jäi 129 pistettä ja kolmas nousija Taifun Porvoosta 244 pistettä. Nuppi voitti viidestä pelistä neljä. Henkilökohtaisissa tuloksissa neljän parhaan joukossa oli kolme nuppilaista. Mikko Isakow (219,4), Aapo Lehtinen (208,2) ja Anssi Pälvisalo (198,6). Neljäntenä pelaajana heitti porukan ainoa vasuri Kari ”Vanhis” Vanhala.

Nupin senioreilla mahtipeliä Hämeenlinnassa

07.02.2011 / Ape

Keilailun SM-sarjan toinen kierros Hämeenlinnassa oli Nupin juhlaa. Yhdestätoista pelistä tuli kahdeksan voittoa. Toiseksi viimeiseltä sijalta Nuppi nousi viidenneksi. Mitalipeleihin on matkaa 450 pistettä ja viimeinen kierros Turun Kupittaalla pelataan 12. - 13. maaliskuuta. Koko joukkueelle kirjattiin komea 205 pisteen keskiarvo. Joukkueessa pelasivat Tapani Mikkonen, Aapo Lehtinen, Seppo Kämäräinen ja Mikko Isakow. Vaihtomiehenä matkassa oli Anssi Pälvisalo. RäMe Lohjalta johtaa toisena olevaa Patteria peräti 590 pistettä. Kolmantena on GF Tampereelta. RäMeen Seppo Eskolin teki 26 kaadon jonon, johon mahtui yksi 300 pisteen sarja. Nupin nelikko onnistui kokonaisuudessaan. Ainoa pieni tahra tuli toisen päivän viimeisessä pelissä Lappeenrannan R-ABC:tä vastaan.

Ensimmäisen päivän viimeisessä sarjassa Patteria vastaan sattui erittäin harvinainen tapahtumasarja. Viimeiset heittäjät olivat heittämättä ja hallin muilla radoilla pelit olivat jo loppuneet. Väkeä oli paljon katsomassa juuri Nuppi – Patteri peliä, koska se oli äärimmäisen jännittävässä vaiheessa. Patteri johti ennen viimeisiä heittäjiä 5 pistettä. Patterin ankkurilla Rauli Raidalla oli paikko alla ja Mikko Isakowilla tupla alla. Raita heitti ensin. Kymppi jäi pystyyn ja tulostaulu näytti 8-reikää. Erään toisen joukkueen pelaaja, joka oli tullut rata-alueelle siviilit päällä sanoi, että patterista puuttui yksi keila. Nupin muut pelaajat olivat sopivasti eri sektoreilla patteriin nähden, eivätkä huomanneet, että patteri olisi ollut vajaa. Samoin lukuisa joukko katsojia ei reagoinut. Kilpailun johtaja ei ollut katsomassa tätä tilannetta. Sitten paikalle tuli pukukopista erään toisen joukkueen pelaaja todeten, että koska taulu näyttää kahdeksan keilan kaatuneen, on patterin täytynyt olla vajaa. Isakowin Mikko ja muut Nupin pelaajat ottivat tilanteen asiallisesti todeten, että tehdään urheilullinen ratkaisu. Tässä vaiheessa kilpailun johtaja oli tullut paikalle. Rauli Raidalle annettiin uusi heitto ja patteri. Tässä välissä Mikko meni heittämään kymppiruudun avausheiton ja teki kaadon. Ja niin teki Raitakin muuraten ruudun umpeen ja niin teki Mikkokin. Koska Mikolla oli tupla alla, niin Nuppi voitti viidellä pisteellä 864 – 859. Mietityttämään jäi, mikä olisi ollut sääntöjen mukainen tulkinta ja oliko patteri vajaa vai oliko joku keila siirtynyt sen verran paikalta, että kone näytti väärin. Ja se, että toisten joukkueiden keilaajat ottavat kantaa ko. tilanteeseen em. tavalla. Pientä urheilun draamaa oli ilmassa.

Nupin veteraanit voittivat lohkonsa

07.02.2011 / Ape

Nupin veteraanit lähtevät karsimaan noususta ykkössarjaan. Lohkovaiheen viimeinen kierros pelattiin Kuusankoskella. Nuppi oli keulassa jo kierroksen alkaessa eikä antanut muille mahdollisuuksia. Lohkovoitto tuli 438 pisteen marginaalilla. Mikko Isakow pelasi neljällä kierroksella koko joukon parhaan keskiarvon 204,25 puhtaana. Joukkueessa pelasivat myös Martti Skyttä, Aapo Lehtinen, Kari Vanhala, Pekka Miettinen ja Anssi Pälvisalo.
Karsinnat pelataan 3.3. Kuusankoskella. Muut karsijat ovat Ponsi Kouvolasta, Ilves Heinolasta, Jetset Lappeenrannasta, Taifun Porvoosta ja TEK -81 Mikkelistä. Kolme parasta nousee ykkössarjaan

Martti Skyttä Kymen piirin mestari 2010

22.12.2010 / Ape

Nupin Martti Skyttä keilasi Kuusankoskella lokakuussa Kymenpiirin mestariksi. Hän voitti alkukilpailun komealla tuloksella 1421, mikä tekee sarjakeskiarvoiksi 237 pistettä. Finaaleissa Mando pääsi alkukilpailun voittajana suoraan loppuotteluun. Pudotuspelien kautta vastustajaksi tuli Kotkan ET:n Oskari Marttila. Mando murjoi vastustajansa 265 – 170. Kolmanneksi sijoittui AS:n Ari Järvinen. On uskomatonta, että Nupin kunniajäsen jaksaa aina vaan pelata huipulla. Tällä kertaa taakse jäi koko laaksokunnan parhaimmisto. Nupin seurajohto antoi Martti Skytälle  kunniapalkinnon tästä hienosta saavutuksesta.

 

Veteraanit lohkojohdossa talvitauolle

17.11.2010 / Ape

Nupin veteraaneilla menee hyvin. Kahden kierroksen

Nupin senioreilla vaikeaa Kokkolassa

17.11.2010 / Ape

Seniorien mestaruussarjan ensimmäinen kaksipäiväinen kierros oli määrätty pelattavaksi Kokkolassa. Ensimmäisenä päivänä pelattiin kuusi peliä. Nuppi aloitti hyvin parisarjalla. Sitten hyvä alkuvire katosi eikä joukkue päässyt takaisin omalle tasolleen päivän muissa peleissä. Toiseen päivään joukkue tuli kuitenkin uudella ilmeellä. Saaliiksi tuli kolme voittoa viidestä mahdollisesta. Sijoitus jäi toiseksi viimeiseksi eli yhdenneksitoista. Lähituntumassa on monta joukkuetta ja tilanne on siinä mielessä lupaava. Itä-Suomen ahdinkoa lisäsi R-ABC Lappeenrannasta, joka on viimeisenä putoajan paikalla yli 500 pistettä Nuppia jäljessä. Mikko Isakow oli koko joukon neljänneksi paras 219 pisteen keskiarvolla. Aapo Lehtinenkin pelasi hyvin 201 pisteen keskiarvolla. Martti Skyttä, Kari Vanhala, Ari Paananen ja Anssi Pälvisalo olivat muut kaukomatkailijat. Aria lukuunottamatta muu porukka on jo veteraani-iässä. Paikkakunnan valinta kummastutti aika monen joukkueen taloudesta huolta pitäviä. Pitkä matka tuo lisää matka- ja yöpymiskuluja lähes kaikille joukkueille. Pelit jatkuvat ensi vuoden puolella Hämeenlinnassa. Nuppi matkusti yhdessä R-ABC:n kanssa pikkubussilla, mikä pienensi matkakuluja mukavasti. Kiitokset bussin junailusta ja mukavasta matkaseurasta Lappeenrataan.

Tulokset, Kieros 1: Päivä 1Päivä 2

 

Veteraanit lohkojohdossa talvitauolle

17.11.2010 / Ape

Nupin veteraaneilla menee hyvin. Kahden kierroksen jälkeen Nuppi johtaa omaa lohkoaan 204 pisteellä ennen Kotkan Kasi-Viis -seuraa. Molemmat kierrokset pelattiin Kotkassa. Mikko Isakow pelasi vähän yli ja Martti Skyttä vähän alle 200 pisteen vauhtia. Kari Vanhala, Aapo Lehtinen ja Anssi Pälvisalo säestivät Mikkoa ja Maraa sopivasti. Pelit jatkuvat tammikuussa Kouvolassa.

Tulokset: Kierros 1Kierros 2

 

Mikko Isakow Nupin golfmestari 2010

30.08.2010 / Ape

Keilaseura Nupin kesän päätapahtuma golfmestaruuskisat pelattiin tänä kesänä Kotkan Mussalon hyväkuntoisella kentällä. Sää suosi pelaajia. Mikko Isakow putsasi palkintopöytää eniten voittamalla scratch-sarjan 88 lyönnillä sekä tasoituksellisen lyöntipelin tuloksella 71. Hyvin pelasivat myös Jukka Silen ja Martti Hytönen jääden Mikosta pari kolme lyöntiä. Pisimmän draivin täräytti hieman yllättäen Jussi Kohonen. Mailoja ulkoiluttamassa olivat myös Ari Paananen ja Anssi Pälvisalo, joille parasta antia olikin jälkipeli.

Nuppi säilyi täpärästi paikallisliigassa

26.05.2010 / Ape

Tiukoille meni Kouvolan avoin paikallisliiga Nupin osalta päättyneellä kaudella. Viimeisen kierroksen jälkeen oltiin tasapisteissä Power Powlingin kanssa. Se tarkoitti uusintaa sarjapaikasta. Mikä hienointa sarjapaikan takuumieheksi löytyi nuori Juho Kaikko, joka pelasi keskiarvolla 228 ja samalla keskiarvotilaston keulaan. Kari Vanhala ja Ari Paananen olivat myös tulessa. Loppujen lopuksi peli meni niin tiukaksi, että ”Vanhiksen” piti tehdä viimeiseen ruutuun kaato. Kuinka ollakaan kaatohan sieltä tuli sekä sarjapaikka. Seuran pelaajamateriaali huomioiden ei sarjapaikka ihan näin tiukoille pitäisi mennä. Joukkueen kasaamisessa on ollut pientä pulmaa pitkin kautta.

Nupin sisäisestä mestaruudesta kisailtiin Kuusaalla

20.05.2010 / Mara

Keilaseura Nupin sisäinen mestaruuskilpailu kisailtiin Kuusankosken hallissa. Kauden päätöstapahtumaan osallistui vai seitsemän innokkainta jäsentä. Pienestä osallistujamäärästä huolimatta tulostaso nousi kuitenkin kovaksi varsinkin mitalisijojen osalta. Parhaasta tuloksesta (1335) vastasi Aapo Lehtinen yltäen seuran sisäiseen mestaruuteen. Seuraavatkin sijat menivät tutuille miehille , sillä kakospaikan otti "Mando" Martti Skyttä tasaisella suorituksella (1295) ja kolmannen sijan Mikko Isakow edelleen hyvällä tuloksella (1243).

Nuppi jatkaa senioreiden mestaruussarjassa

14.04.2010 / Ape

Nupin valtakunnansarja sai riemukkaan päätöksen, kun seniorit säilyttivät paikan ylimmällä sarjatasolla. Karsinnat pelattiin Seinäjoella kuuden joukkueen kesken, jossa kolme parasta sai paikan mestaruussarjaan. Nuppi voitti koko karsinnan pelaten viisi peliä joukkuekeskiarvolla 806. Kokonaispisteissä toiseksi tullut Star Bo Ylivieskasta jäi 203 pistettä ja kolmas sarjapaikan lunastanut R-ABC Lappeenrannasta 316 pistettä.
Nuppi voitti viidestä pelistään neljä. Mikko Isakow takoi kaikki viisi sarjaa 218 pisteen keskivauhtia. Martti Skyttä pelaa aina vaan luotettavasti. Tällä kertaa keskiarvolla 206. Ari Paananen, Aapo Lehtinen ja Tappari Mikkonen naputtelivat myös kaatoja kiitettävästi.

(Tulokset...)

Seniorit karsimaan sarjapaikasta

16.03.2010 / Ape

Nupin seniorit joutuvat karsimaan sarjapaikasta. Viimeisellä kierroksella Hämeenlinnassa tuli vain kolme voittoa yhdestätoista pelistä. Se vei nuppilaiset 10. sijalle. Toiseksi ja kolmanneksi viimeiset joukkueet karsivat sarjapaikasta neljän ykkössarjan lohkovoittajan kanssa. Kukaan ei oikein saanut peliään normaalille tasolle.

 

Veteraanit jäivät kakkossarjaan

16.02.2010 / Ape

Veteraanien nousukarsinnat Riihimäellä jäivät Nupin osalta pannukakuksi. Viidessä pelissä ei tullut yhtään voittoa. Suurin toivein kisoihin lähdettiin, sillä kuudesta joukkueesta kolme sai paikan ykkössarjaan. Kukaan ei oikein saanut Riihimäelläkään peliään normaalille tasolle.

 

Seniorit seitsemäntenä mestaruussarjassa (Tulokset...)

08.02.2010 / Ape

Nupin seniorit ottivat Tampereen kierroksella 6. – 7.2. hieman takapakkia pudoten kaksi sijaa alaspäin. Ennen viimeistä kierrosta mitalipeleihin on matkaa 535 pistettä. Vastaavasti karsijan paikalle on vielä etumatkaa 411 pistettä. Aapo Lehtinen oli hyvässä vireessä kumpanakin päivänä. Yksitoista sarjaa 206 pisteen keskiarvolla on erinomainen suoritus. Vain neljä voittoa yhdestätoista mahdollisesta ei kuitenkaan tyydyttänyt Mikko Isakowia. Teimme liikaa tyhjiä. Monta voittoa olisi ollut otettavissa vähän huolellisemmalla pelillä. Aapon ja Mikon lisäksi joukkueessa pelasivat Martti Skyttä , Kari Vanhala ja Ari Paananen. Viimeinen kierros pelataan Hämeenlinnassa 13. – 14.3.

Veteraanit voittivat oma V2-lohkonsa (Tulokset...)

07.02.2010 / Ape

Nupin veteraanit nousivat lohkovoittoon Tikkurilassa 4.2. pelatulla viimeisellä kierroksella. Vajaan kahden sadan pinnan takamatkalta nousu kärkeen 243 pisteen erolla toiseksi tulleeseen WSK:hon oli oiva suoritus joukkueelta. Mikko Isakow oli suorastaan liekeissä pelaten neljä sarjaa 240 pisteen keskiarvolla. Martti Skyttä, Kari Vanhala ja Pekka Miettinen säestivät Mikkoa sopivasti. Pelitapanahan on, että neljä pelaa ja kolmen parhaan tulos huomioidaan. Ikätasoitukset mukana.

Nyt on siis edessä nousukarsinta, jossa kuudesta joukkueesta kolme parasta nousee ykkössarjaan. Pelipaikka ja –aika eivät ole vielä tiedossa.

 

Nupin veteraanit edelleen toisena

18.01.2010 / Ape

Veteraanien kolmas kierros  Loviisassa toi Nupin kuusikymmentä pistettä lähemmäksi kärkeä. Se ei kuitenkaan vielä riitä. Viimeisellä kierroksella Tikkurilassa 4.2. pitäisi päästä piikkiin, koska vain ykkönen pääsee nousukarsintaan. Kärkikamppailussa Poorvoon Werner Söderstömin keilaajia vastaan tuli nuppiin 636-624.  WSOY pitää sitkeästi keulaa 172 pisteen marginaalilla.

Mikko Isakow jatkoi kovaa tahtia Loviisassa  207,5 keskiarvolla. Koko sarjan keskiarvo 194 on oman lohkon keula. Aapo Lehtinen ja Martti Skyttä pelasivat myös luotettavasti liki 190 keskiarvoilla. Myös ”uusi” veteraani Kari Vanhala pelasi hienosti 186 vauhtia. Helpolla ei siis tästä lohkosta jatkoon mennä.

 

Nupin seniorit ja veteraanit hyvissä asemissa

23.12.2009 / Ape

Seniorien mestaruussarja alkoi kaksoiskierroksella Porissa. Nuppi pelasi ensimmäisenä päivänä yli parivauhtia ja oli viidennellä sijalla. Toisena päivänäkin peli kulki kahta sarjaa lukuun ottamatta hyvin ja viides sija säilyi. Eroa kärkeen on nyt 754 pistettä, mutta kolmas sija on alle sadan pisteen päässä. Johdossa on Patteri ja Räme kakkosena 255 pistettä jäljessä.

Mikko Isakow pelasi 11 sarjaa komeasti 210 pisteen keskiarvolla. Martti Skyttä säesti hyvin 205 pisteen parivauhdilla. Yli kahdensadan pääsi myös Kari Vanhala – 203. Tapani Mikkonen ja Ari Paananen täydensivät joukkuetta onnistuneesti. Viime vuosien farmipelaaja Jouko Kuossari ei ole enää käytettävissä tällä kaudella. Seuraavaksi pelataan Tampereella 6.-7.2.2010 ja jälleen kaksoiskierros.

Nupin veteraanit pelaavat nyt ensimmäistä kautta valtakunnansarjassa. Ensimmäinen kierros pelattiin Tikkurilassa. Nuppi voitti kaikki pelit ja johti sarjaa. Toinen tämän kakkossarjan kierros pelattiin kotihallissa Kouvolassa. Nuppi ei saanut jalkeille parasta joukkuetta ja putosi kierroksella toiseksi. Johtavaan WSK:hon on eroa 230 pistettä. Vain voittaja menee nousukarsintoihin. Voittoja tuli vain yksi neljästä mahdollisesta. Joukkueessa ovat pelanneet Martti Skyttä, Mikko Isakow, Pekka Miettinen, Pekka Kokkinen ja Anssi Pälvisalo. Pelit jatkuvat 14.1.2010 Loviisasa.

:: Kilpailuarkisto

 

 

 


© design kaitsu