:: www.nuppi.fi   :: Historia   :: Kilpailut   :: Keilailulinkit   :: Yhteystiedot   :: Valokuvat :: Kisaseuranta 
Ajankohtaista

:: AJANKOHTAISTA


Jouni Kaikko Memorial Bowling X
18.12.2007 / KKi

Alkukilpailu

Aapo Lehtinen kiittää...Alkukilpailussa keilattiin 5 sarjaa amerikkalaisittain ja 20 parasta pääsi loppukilpailuun maanantaina 17.12.2007.

Jos alkukilpailussa keilasi täydellisen sarjan 12 kaatoa peräkkäin eli 300, niin kaikkien tuon tempun tehneiden kesken oli tarjolla auto Ford Fiesta ST.

Tällä kertaa vain Aapo Lehtinen järjestävästä seurasta teki tuon himoitus tuloksen ja sai upouuden hienon Fordin, tosin Aapo oli aikaisemmin ajanut myös Fordilla. Kuvassa Aapo pitää kiitospuhetta keilahallilla.

Kilpailu oli jälleen tiukka

Tulostaso oli jälleen odotetun kova, kun keilattiin Jouni Kaikon muisturnausta 10. kertaa.

Aluksi keilattiin 5 sarjaa amerikkalaisittan ja sen jälkeen 10 parasta pääsi keilaamaan sijoituksista 2 sarjaa. TKK:n nuori Perttu Jussila oli ykkönen ja tässä vaiheessa yli 50 pinnan johdossa. Toisena oli yhtä selvästi viime vuoden autovoittaja Mika Oksanen, mutta sen jälkeen olikin tasaista. Oli tulossa vielä tiukka taistelu pudotuspelipaikoista.

Jatkossa keilattiin keilattiin 2 sarjaa sijoituksista. Kilpailu oli tasainen ykköstä lukuunottamatta. Aivan viimeisin ruutuihin asti oli kaikki mahdollista, mutta 5 sarjan 4 parasta pitivät paikkansa myös näiden kahden lisäsarjan jälkeen.

Jouni HelminenPudotuspelit

!. pudotuspelissä vastaan asettuivat 4. sijoittunut Jouni Helminen ja 3. sijoittunut Jarmo Ahokas. Kilpailu oli tasainen aivan loppuun asti, mutta lopussa Jouni meni jatkoon 3 pisteen turvin tuloksin 217 - 214.

Finaalipaikasta keilasivat siis Jouni ja toiselta sijalta mukaan tullut Mika Oksanen. Jouni Helminen keilasi jatkoon ehjällä sarjalla, kun Mikalle sattui sarjan puolivälissä pari pahaa reikää. Jouni meni finaaliin 227 - 191.

"Kokemus voitti nuoruuden"

Finaalissa Perttu Jussila ei ollut aivan samalla tasolla kuin kilpailun alussa. Tosin molemmat keilasivat kuitenkin huipputasolla. Kahden huipun välillä voitto oli pienestä kiinni. Lopun jono toi Jounille voiton hienossa finaalissa tuloksin 259 - 235.

"Viimeaikainen keilailuliiton hässäkkä ei vaikuttanut keilaamiseeni, sillä nyt olin hyvin keskittynyt taas kilpailemiseen ja keilaamiseen", totesi huojentunut voittaja.

Rakastan lajia edelleen ja olen keilannut yli 25 vuotta, nykyisin keilaan 400-500 sarjaa kilpailuissa. Ostin Lahden keilahallin 25.6. kesällä ja se on nyt remontoitu aktiivisen talkooväen kanssa, kertoi tuore keilahalliyrittäjä.

Keilasin 93 - 98 ja olin myös ammattilaisena. Nyt tuo maajoukkuekarenssi loppuu 1.1.2008 ja mikä ettei minua nähtäisi maajoukkueessakin, tosin siellä on nyt hyvää ja taitavaa nuorta verta, ja uskon että se ei kaipaa tällaista kokenutta vanhempaa keilaajaa. Sanotaan kuitenkin, että tänään kokemus voitti nuoruuden.

Lataa Tulokset (pdf)

Katso Kuvagalleria


Aapo Lehtinen teki 300 sarjan

Aapo Lehtinen saa avaimet Rolf HedmaniltaKuvassa onnellinen 300 tuloksen tehnyt Aapo Lehtinen ja avaimet luovuttava Rolf Hedman Kouvolan Autolasta.

Aapo joutui jännittämään alkukilpailun loppuun, ennenkuin auto oli hänen hanskassaan, sillä hän oli ainut täydellisen sarjan tehnyt keilaaja.

Aapo on keilannut vuosia ja edustaa järjestävää seuraa keilailuseura Nuppia.

Taustanaan Aapolla ja Rolfilla on upea Ford Fiesta ST.

Kouvolan Autola Oy